Waasland Mazout: uw warme service

Uw stookolie, vandaag geleverd

Verwarmt u met stookolie? Laat uw tank dan op tijd bijvullen door Waasland Mazout, zodat u zonder onderbreking geniet van warm water en een knusse huiskamer. We leveren in heel het Waasland én daarbuiten, zonder transportkosten.

Zit u onverwachts zonder mazout?

Dan vinden vader en zoon Moorthamers vandaag nog een gaatje in hun agenda. Geen wekenlange wachttijd zoals bij de grote firma’s. Want service staat centraal bij Waasland Mazout. Al meer dan veertig jaar.

Texaco, uw garantie op kwaliteit

De stookolie voor uw ketel, de diesel of petroleum voor in de tank van uw bedrijf, de smeermiddelen voor uw vrachtwagen of tractor. U kiest met Waasland Mazout voor de beste kwaliteit dankzij Texaco. Want dat merk gebruikt de juiste additieven voor een betere, zuivere verbranding. Beter voor uw tank én voor het milieu. Ook uw AdBlue bestelt u trouwens bij ons.

Onze keuring, uw zekerheid

Uw mazouttank laten keuren, het is wettelijk verplicht. Wij leveren een attest af. Na een grondige controle en tegen een scherpe prijs. Zo bent u zeker dat u nog jaren veilig bent. En is de stookolietank toch aan vervanging toe? Wij plaatsen er een nieuwe en verwijderen uw oude tank.

Graag altijd warm in de winter? Bestel vandaag nog bij Waasland Mazout!